img description

Tiel Gijsbert Stoutweg 7

€ 2750 p.m.

Omschrijving

VRIJSTAAND WERKEN OF VRIJSTAAND WONEN EN WERKEN IS NU MOGELIJK!

Centraal op bedrijventerrein Latenstein gelegen kantoorruimte, die ook geschikt is voor kantoor aan huis! Latenstein wordt gekenmerkt door veel combinaties van bedrijvigheid en door veel combinaties van wonen en werken. De locatie is dichtbij uitvalsvoorzieningen en dichtbij het stadscentrum gelegen. Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich onder andere winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging en vervoersmogelijkheden (weg, water, spoor) en goede prijs/kwaliteitverhouding maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

INDELING:
Begane grond: entree, binnenkomst in ruime hal met toilet, meterkast (glasvezel aanwezig) en trapopgang. Toegang tot kantoorkamer en tot grote kantoorruimte met toegang tot de tuin en tot de grote keuken. De keuken is compleet uitgevoerd voor een uitgebreide kantoorlunch. Naast de keuken bevindt zich een extra kantoorkamer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot twee kantoorkamers, waarvan één met pantry, archiefkamer (aanpasbaar tot kantoorkamer), tweede royaal toilet (mogelijkheid tot realisatie van badkamer).

ALGEMENE INFORMATIE:
– gehele kantoorruimte voorzien van airco units
– bouwjaar 1982
– begane grond 128 m² v.v.o. groot, eerste etage 90 m² v.v.o.
– perceel oppervlakte 670 m²
– stroomvoorziening reguliere aansluiting
– laadpalen aanwezig

BESTEMMING:
Bestemming gemengd – werklandschap

PARKEREN:
Aantal parkeerplaatsen eigen terrein: 9

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 2.750,- per maand excl BTW
– huurtermijn: 5 + 5 jaar
– jaarlijkse indexatie: volgens de CPI index alle huishoudens 2015=100
– beschikbaar: per direct
– opzegtermijn: 1 jaar

Huurovereenkomst conform ROZ model

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.
Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Tip top afgewerkt
Fraaie omringende tuin
Ruim voldoende parkeergelegenheid

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 670m2
  • Vloeroppervlakte: 218m2
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring