img description

Tiel Grotebrugse Grintweg 52

€ 1100 p.m.

Omschrijving

UNIEKE KANTOORRUIMTE NABIJ HET STADSCENTRUM

Bent u op zoek naar een unieke kantoorruimte op loopafstand van het stadscentrum? Wilt u ook graag klanten ontvangen? Dan is deze plek écht iets voor u!

Deze ‘maanvormige’ kantoorruimte is niet zomaar alleen een speelse kantoorruimte aan de binnenzijde, maar ook prachtig om te zien aan de buitenzijde. De voorzijde is namelijk voorzien van een statige gevel, de achtergevel in een ronding gemaakt met uitzicht op o.a. De Kranshof.

Op dit moment word de ruimte gebruikt door een bedrijf dat cursussen verzorgt voor zorgprofessionals.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met ons kantoor.

INDELING
U betreedt het pand aan de achterzijde van het gebouw. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping welke te bereiken zijn via trap en/of lift.

Eerste verdieping: kantoorruimte met toegang naar de drie separate kantoorruimten, de twee toiletten en de keuken met twee vaste kasten. Alle kantoorkamers zijn voorzien van diverse raampartijen, systeemplafond en voorzieningen. Tevens is er een flexplek aanwezig die in overleg met de overige huurders en verhuurder gebruikt kan worden.

ALGEMENE INFORMATIE
– oppervlakte kantoorruimte circa 56m² v.v.o.
– totale oppervlakte inclusief toedeling algemene ruimte circa 100m² v.v.o.
– flexibele spreekkamer van 15 m² v.v.o.
– 2 parkeerplaatsen beschikbaar

BESTEMMINGSPLAN
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Gemengd-3’

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN
Bij het gehuurde is het optioneel om 2 parkeerplaatsen a € 250,- per plek per jaar erbij te huren. Daarnaast is er ruim voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein (parkeren voor vergunninghouders en deels betaald parkeren (ter hoogte supermarkten Jumbo en Lidl).

BEREIKBAARHEID
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loop-/fietsafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE
– huurprijs € 1.100,27 per maand excl BTW
– servicekosten € 439,49 per maand excl BTW (voorschot gas, water en electra, Wifi, gemeentelijke heffingen (inclusief rioolrecht), ramen wassen buitenkant, buitenterrein bijhouden, onderhoud technische installaties)
– in de huurprijs zit de flexplek verhoudingsgewijs verrekend.
– huurprijs per parkeerplaats € 250,- per jaar
– ruimte is per 1 maart 2024 beschikbaar
– huurperioden van 3 jaar
– opzegtermijn van 6 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– huurovereenkomst word opgesteld conform ROZ model

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

BIJZONDERHEDEN:
– volledig afgewerkte kantoorruimte
– kabelgoten met bekabeling ten behoeve van data, telefonie en elektra

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 100m2
  • Bouwjaar: 2003
  • Verdiepingen: 1
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring