img description

Tiel Lingewei 11

€ 475.000 k.k. € 3400 p.m.

Omschrijving

384 m² LICHTE KANTOORRUIMTE MET BEDRIJFSRUIMTE AAN DE KOP VAN EEN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW

Deze ruimte, gelegen op bedrijventerrein Medel, aan de kop van het verzamelgebouw heeft veelzijdige mogelijkheden en is voorzien van voldoende ruimte voor aanpassingen. Met zijn goed locatie en uitstekende kenmerken biedt het een ideale kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een degelijke werkruimte.

Bedrijventerrein Medel is uitstekend bereikbaar dankzij zijn directe ligging aan de A15. Daarnaast ligt Medel op slecht 13 minuten rijden vanaf de A2. Het bedrijventerrein is onder andere uitgerust met een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal en een moderne portalkraan. Medel staat bekend om zijn duurzaamheid en innovatie. U vindt er een breed scala aan bedrijven variërend van logistiek en industrie tot aan dienstverlening en technologie. Bedrijventerrein Medel is een zakelijke bestemming die opvalt door zijn strategische ligging, bedrijfsdiversiteit en duurzaamheidsinspanningen. Dé ideale plek waar bedrijven kunnen floreren en groeien.

INDELING:
Begane grond: Ruime centrale entree, fraaie hardhouten trap naar de eerste etage en toegang tot kantoor- en bedrijfsruimte op de begane grond. De kantoorruimte op de begane grond is verdeeld over drie kamers van verschillend formaat, twee aparte toiletten, pantry.
De kantoorruimte meet totaal circa 162 m² v.v.o. Aan de zijkant bevindt zich een inpandige bedrijfsruimte met roldeur en daglicht.
Deze ruimte is circa 30 m² v.v.o. groot.
1e verdieping: Nog geheel vrij in te delen en naar eigen smaak af te werken kantoorruimte. Eigen c.v. installatie, twee toiletten en een pantry zijn al aanwezig. De totale oppervlakte is circa 192 m² v.v.o.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 2004
– circa 30 m² bedrijfsruimte
– circa 354 m² kantoorruimte
– vrije hoogte bedrijfsruimte 2,9 meter bouwkundig
– afmeting roldeur: ca. 2.65 m hoog en ca. 3 m breed
– vloerbelasting 2.000 kg/m²
– frontbreedte circa 19 meter
– doorrijhoogte circa 2,6 meter
– energielabel A+
– VVE kosten € 307,50,- pm ex. btw

BESTEMMING:
Voor deze kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Lijst van bedrijven. Deze ‘Lijst van bedrijven’ is op te vragen via www.omgevingswet.nl

PARKEREN:
Er zijn een 5- tal eigen parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
– koopprijs € 475.000,- kosten koper
– oplevering: in overleg

Koopovereenkomst conform NVM model

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 3.400,- per maand excl BTW
– huurtermijn: 5 & 5 jaar
– jaarlijkse indexatie
– beschikbaar in overleg
– opzegtermijn 1 jaar
– huurprijs parkeerplaats: in nader overleg
– servicekosten: nader te bepalen

Huurovereenkomst conform ROZ model

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.
Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Heerlijke lichte kantoorruimten op begane grond en eerste etage
Prettige ligging op de kop van het gebouw
Eerste verdieping nog naar eigen smaak in te delen en af te werken

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 384m2
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring