img description

Tiel Westluidensestraat 31

€ 999 p.m.

Omschrijving

In aanlooproute naar het centrum gelegen kantoor-/praktijkruimte met een oppervlakte van circa 97m². De ruimte is gevestigd in een zeer karakteristiek pand welke geheel in stijl is herbouwd.

INDELING:
Begane grond: Entree via zowel de voor – en achterkant. Binnenkomst aan de voorkant in een kantoorkamer/wachtkamer, binnenkomst aan de achterkant in de gang. Aan deze gang bevinden zich twee toiletten, een pantry en een douche/schoonmaakkast. Er zijn nu drie kantoorkamers, waarvan één voorzien van de voordeur. Eén van de drie kantoorkamers kan in tweeën worden gedeeld.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar: 1998
– totale oppervlakte: circa 97m²
– frontbreedte: 7.37 m

BESTEMMING:
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Centrum – 2’.
– detailhandel;
– dienstverlening;
– ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries;
– horeca van categorie 1,

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.
Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan de vragen voor de parkeerterreinen. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loop-/fietsafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 999,- per maand excl. BTW
– huurtermijn: 60 maanden
– jaarlijkse indexatie
– beschikbaar vanaf: 01 juli 2024
– opzegtermijn: 12 maanden

Huurovereenkomst conform ROZ model
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Pand met uitstraling, in de aanlooproute naar het stadscentrum.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 4.291m2
  • Vloeroppervlakte: 97m2
  • Verdiepingen: 1
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring