img description

Waardenburg Achterweg 38

€ 1

Omschrijving

Het moderne kantoorgebouw van totaal vijf bouwlagen is een opvallend en aantrekkelijke verschijning. Het gebouw is in 2008 onder architectuur gerealiseerd voor een ICT gerelateerde (eind)gebruiker. Daarmee is hier een zeer compleet en luxe gebouw gerealiseerd. Het gebouw is ruim opgezet en beschikt over veel lichtinval dankzij de grote gedeeltelijk ronde ramen die zich over de gehele gevel uitstrekken. Dit zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving, maar ook voor een spectaculair uitzicht in alle windrichtingen. De ligging bij de op- en afritten 16 van de snelweg A2 garandeert een zichtlocatie.

In dit moderne kantoorgebouw verhuren wij de halve 1e verdieping.

INDELING
Voor verhuur is momenteel een halve verdiepingsdeel beschikbaar gelegen op de eerste verdieping van circa 333 m² groot

ALGEMENE INFORMATIE
De kantoorruimte is voorzien van een flexibele indeling, vloerbedekking, bekabeling voor een groot aantal werkplekken en een ruime open pantry/keukeninrichting. De indeling van de verschillende vloervelden kan naar eigen wens worden aangepast middels het verplaatsen, bijplaatsen of verwijderen van wanden. Kortom, dit moderne kantoorgebouw biedt een aangename werkomgeving voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een hoogwaardig kantoorgebouw met comfort.

BESTEMMINGSPLAN
Het pand kent de bestemming “bedrijventerrein”. Bedrijven van categorie 2 tot en met 4.1.
Twijfelt u of uw bedrijf zich hier mag vestigen neem contact op met het loket van de Gemeente West Betuwe.

PARKEREN
Het omliggende bij het gebouw behorende buitenterrein biedt voldoende parkeergelegenheid voor medewerkers en bezoekers.

BEREIKBAARHEID
Dit moderne solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is met recht gelegen op een zichtlocatie met bijna honderdduizend passanten per dag. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Uitzendorganisatie VDU, Hitachi Transport Systems, BMW Story en Van Wanrooij Keuken en Badkamers. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

HUURPRIJS & PERIODE
– huurprijs halve 1e verdieping per maand: nader overeen te komen
– huurtermijn: 5 jaar (plus 5 jaar)
– opzegtermijn: 12 maanden
– huurprijs parkeerplaatsen per jaar: nader overeen te komen, 10 parkeerplaatsen beschikbaar
– voorschot servicekosten per jaar: € 40,- per meter excl. BTW

OPLEVERINGSNIVEAU
– halve 1e verdieping is per 01-12-2023 beschikbaar

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 333m2
  • Verdiepingen: 5
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring