img description

Tiel Hoogeindsestraat 14

€ 1850 p.m.

Omschrijving

Op uitstekende (A2) locatie in de Tielse binnenstad gelegen karakteristiek winkelpand. De winkelruimte heeft een mooie brede voorgevel met een frontbreedte van ca. 7,2 meter. Mede dankzij de hoge voorgevel kan het object tot een markant winkelpand in de Tielse binnenstad worden gerekend. Omringende winkels zijn onder andere Zeeman, Bakkerij Bouman en Oostendorp en bankfilialen van SNS Bank en Rabobank.

INDELING:
Entree, binnenkomst in de winkelruimte met een breedte van circa 7.2 meter. Diepe en lichte winkelruimte, met magazijnruimte, achter entree en toilet aan de achterkant.

ALGEMENE INFORMATIE:
De totale oppervlakte van de winkelruimte en een klein magazijn op de begane grond bedraagt ca. 128 m² v.v.o.
Frontbreedte van circa 7.2 meter

BESTEMMING:
– de bestemming is Centrum-1, detailhandel; dienstverlening

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS EN PERIODE:
– huurprijs: € 1.850,- per maand excl. BTW
– huurperiode: 5 jaar en 5 optiejaren
– beschikbaar: in overleg
– opzegtermijn: één jaar voor het einde van een huurperiode
– jaarlijkse indexatie.

Huurovereenkomst conform ROZ model
Zekerheidstelling: Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Het pand is gelegen langs een druk bezochte wandelpromenade en is op korte termijn opleverbaar.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 128m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring