img description

Tiel Kleibergsestraat 10

€ 5500 p.m.

Omschrijving

UNIEKE KANS: CASCO WINKEL/HORECAPAND TE HUUR IN LEVENDIG TIEL MET GOEDE LAAD- EN LOSMOGELIJKHEDEN AAN DE ACHTERZIJDE

Stap binnen bij Kleibergsestraat 10 en ontdek de mogelijkheden van dit L-vormige casco pand! Deze unieke ruimte biedt ondernemers de vrijheid om hun eigen droomwinkel of horecagelegenheid te realiseren, precies naar hun eigen wensen en behoeften.

Met een casco indeling geeft dit pand jou de creatieve vrijheid om de ruimte te transformeren tot een unieke bestemming die jouw persoonlijke visie weerspiegelt. Of je nu droomt van een stijlvolle boetiek of een gezellige bistro, hier is jouw kans om het tot leven te brengen.

Gelegen in het hart van Tiel, geniet je van een centrale locatie met een constant stroom aan potentiële klanten. De nabijheid van andere winkels en horecagelegenheden, zoals Tokyo Lounge, Casino Big Apple, Buurvrouws Bistrobar en Yip & Yang’s Goya Sushi & Grill maakt dit pand een ideale bestemming voor ondernemers die willen floreren in het stadsleven. Aangrenzend aan het Plein van Tiel waar diverse kroegen, restaurants en de wekelijkse markt is.

Grijp deze unieke kans om jouw eigen stempel te drukken op dit casco pand in Tiel! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe jij jouw ondernemersdromen kunt realiseren op deze fantastische locatie.

INDELING:
Begane grond: entree aan de voorkant met dubbele deur in de grote glazen entreepui.
L – vormige winkelruimte met goede mogelijkheden voor winkels en/of horeca. De ruimte is momenteel casco en geheel naar eigen inzicht in te delen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 1959
– circa 725 m² v.v.o. totale oppervlakte, waarvan circa 700 m² t.b.v. winkel
– frontbreedte circa 5,5 meter
– stroomvoorziening voldoende voor winkelexploitatie

BESTEMMING:
Bestemming geldende bestemmingsplan is centrum – 2
De voor ‘Centrum – 2’ aangewezen gronden zijn, uitsluitend op de begane grond, bestemd voor:
detailhandel;
dienstverlening;
ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries;
horeca van categorie 1

NB gemeente Tiel heeft een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Dit zal wijzigingen met zich meebrengen.

PARKEREN:
Er zijn goede parkeervoorzieningen in de buurt, zoals parkeergarage Westluidense Poort met 588 parkeerplaatsen op 350 meter afstand. Veel mensen lopen door de Kleibergsestraat naar het Plein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 5.500,- per maand excl. BTW
– huurtermijn: 5 + 5 jaar
– jaarlijkse indexatie
– beschikbaar vanaf: in overleg
– opzegtermijn 1 jaar
– waarborgsom: 3 maanden huur vermeerderd met omzetbelasting.

Huurovereenkomst conform ROZ model

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
– L -vormige winkelruimte
– Goede achterom met roldeur
– Centraal in het centrum van Tiel gelegen

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 1.330m2
  • Vloeroppervlakte: 725m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring