img description

Tiel Markt 12

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

In het hart van de Tielse binnenstad gelegen woon-/winkelpand. De drie etages zijn ingedeeld t.b.v. twee woningen en verhuurd. De winkel op de begane grond met kelder en compacte etage wordt leeg opgeleverd. Het Tielse stadscentrum is compact en levendig. Er wordt het hele jaar door veel activiteiten georganiseerd, zoals vier maal per jaar Tiel Pakt Uit, het Dickens festijn, het Smartlappen festival en vele andere. De winkelruimte is geschikt voor diverse doeleinden. Momenteel is er een kapsalon gevestigd. Voorheen was er een vlaaienwinkel gevestigd.

INDELING:
Begane grond: winkelruimte met keuken, behandelkamer, opslagruimte, kelder en toilet. In de winkel bevindt zich een fraaie ronde trap naar de eerste etage waar een tweede behandelkamer en een toilet aanwezig zijn. De winkelruimte wordt leeg opgeleverd.
1e verdieping: via aparte trapopgang zijn de twee verhuurde bovenwoningen bereikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een compacte knusse woning met complete open keuken en woonkamer aan de voorkant, slaapkamer aan de achterkant met badkamer, toilet en toegang tot groot dakterras.
2e en 3e verdieping: tweede bovenwoning, verdeeld over twee etages, op de tweede verdieping bevinden zich de keuken en woonkamer aan de voorkant, slaapkamer, dakterras en toilet bevinden zich aan de voorkant. Vaste trap naar de derde verdieping. Hier bevinden zich een badkamer, vaste kast, berging/tweede slaapkamer en een tweede dakterras.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 1950
– de winkelruimte meet totaal 110 m² v.v.o., bestaande uit de begane grond van circa 84 m² v.v.o., kelder van circa 9 m² v.v.o. en ruimte op de eerste etage van circa 17 m² v.v.o.
– de woning op de eerste etage meet circa 39 m². De woning op de tweede en de derde etage meet circa 84 m².
– frontbreedte circa 5,7 meter ter hoogte van de winkel

BESTEMMING:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1′. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)
Horecabedrijven die, gelet op hun activiteiten en de aard van de omgeving, overwegend overdag en ’s avonds zijn geopend. Dit hoofdzakelijk voor de verstrekking van etenswaren, maaltijden en dranken (incl. alcohol) al dan niet in combinatie met het tegen vergoeding verstrekken van logies.
voorbeelden:
– restaurant (zonder bezorg- en/of afhaalservice);
– bistro, eetcafé;
– shoarmazaak/grillroom;
– cafetaria, koffiebar, theehuis;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN: Rondom de Tielse binnenstad bevinden zich vier goede en grotere parkeervoorzieningen, op maaiveld en in een grote parkeerkelder.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
-koopprijs € 595.000,- kosten koper
-beschikbaar vanaf: in overleg

koopovereenkomst conform NVM model

BIJZONDERHEDEN:
– terras mogelijk
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– de appartementen en de winkelruimte zijn recent geheel gerenoveerd en v.v. up to date afwerking
– winkelruimte en bovenwoningen met potentiële huurwaarde van totaal circa € 38.500,- per jaar (2023) exclusief nutsvoorzieningen,
(informeer naar details van huurovereenkomsten, die na ondertekening NDA worden gedeeld)
– winkelruimte wordt niet verhuurd opgeleverd – bovenwoningen worden verhuurd opgeleverd (circa € 20.400,- per jaar)
– leegstand huurwaarde winkel € 18.000,- per jaar
– verkoop vindt plaats ‘as is, where is’
– eigendomsoverdracht in overleg, op korte termijn mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 338m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring