img description

Tiel Voorstad 27

€ 1650 p.m.

Omschrijving

REPRESENTATIEVE WINKELRUIMTE MET BREED FRONT AAN DE VOORSTAD 27 TE TIEL

Wij bieden u een unieke kans om een goed gelegen winkelruimte, in één van de drukste winkelstraten in het hart van Tiel te huren. De ruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en is omringd door diverse bekende namen als Wibra, Modehuis Blijdesteijn, Restaurant Hart van de Betuwe en Xenos. De winkel is gerenoveerd. De winkelruimte is gelegen in het levendige en compacte stadscentrum van Tiel. Het stadscentrum bruist van de activiteiten, zoals Tiel Pakt Uit, het Dickens Festijn, het Smartlappen Festival en vele andere evenementen. Hierdoor is er altijd een grote toestroom van bezoekers, wat zorgt voor veel potentiële klanten.

LET OP: Wist u dat er een premie tot wel € 20.000,- beschikbaar is vanuit de gemeente Tiel om uw bedrijf in Tiel te vestigen? Deze aantrekkelijke subsidie maakt het nog interessanter om voor Tiel te kiezen als uw (nieuwe) vestigingsplaats. Meer informatie over deze regeling vindt u op onze website onder nieuwsberichten (1 juli 2024). En neem gerust contact op met ons kantoor om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw verhuizing naar of binnen Tiel.

INDELING:
Ruime en lichte winkelruimte van circa 100 m² v.v.o. verdeeld over een winkelruimte en opslag/dagverblijf (circa 16m²).
Daarnaast is er een kelderruimte aanwezig (grotendeels stahoogte).
De winkelruimte is voorzien van systeemplafonds, verlichting, toilet en pantry.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar: 1950
– totaaloppervlakte: circa 99 m² v.v.o.
– frontbreedte: circa 5,5 meter
– energielabel: D

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
In en rond het centrum zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden: parkeergarage Westluidensepoort, parkeerplaats de Oude Haven of de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 1.650,- per maand (€ 19.800,- per jaar) BTW vrijgesteld
– 5 & 5 jaar
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur
– aanvaarding per direct mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 122m2
  • Vloeroppervlakte: 99m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring