img description

Tiel Waterstraat 10

€ 2666 p.m.

Omschrijving

GERENOVEERDE WINKELRUIMTE!

(kan worden gecombineerd met Waterstraat 8 groot circa 124 m² v.v.o.)

Aan de drukste winkelstraat in de binnenstad van Tiel ligt deze geheel gerenoveerde en afgewerkte ruime winkelruimte met moderne uitstraling (voorheen Score winkel). De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en is omringd door diverse bekende namen als ICI Paris, Hema, Restaurant Hart van de Betuwe en Rituals. De winkel is gerenoveerd en de afwerking is nog naar eigen wens in te vullen.

INDELING:
U bereikt de winkelruimte via openslaande deuren en komt binnen in een ruimte met een hoog uitnodigend plafond (circa 5,75 meter). Diepe winkelruimte, dagverblijf aan de achterkant met met toilet, pantry en achter entree.

ALGEMENE INFORMATIE WATERSTRAAT 10:
– oppervlakte winkelruimte : 150 m² v.v.o.
– dagverblijf en magazijn: 37 m² v.v.o.
– frontbreedte: circa 5,25 meter

BESTEMMING:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
In en rond het centrum zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden: parkeergarage Westluidensepoort, parkeerplaats de Oude Haven of de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE WATERSTRAAT 10:
– huurprijs € 2.666,- per maand (€ 32.000,- per jaar) exclusief BTW
– normale huurprijs van € 32.000,- per jaar
– 1e jaar een huurkorting van € 10.000,- per jaar
– 2e jaar een huurkorting van € 7.500,- per jaar
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
– aanvaarding in overleg mogelijk

Huurovereenkomst conform ROZ model

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 187m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring