img description

Tiel Waterstraat 8

€ 1250 p.m.

Omschrijving

GERENOVEERDE WINKELRUIMTE NAAR EIGEN WENS IN TE VULLEN

In de drukste winkelstraat in de binnenstad van Tiel ligt deze geheel gerenoveerde ruime winkelruimte met moderne uitstraling. De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en is omringd door diverse bekende namen als ICI Paris, Hema, Restaurant Hart van de Betuwe en Rituals. De winkel is gerenoveerd en de afwerking is nog naar eigen wens in te vullen.

INDELING:
U bereikt de winkelruimte via openslaande deuren, achterin de lange winkelruimte bevindt zich een hal met toegang naar de keuken, bergruimte/ketelruimte.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte winkelruimte :117 m² b.v.o.
– frontbreedte: circa 4,0 meter

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
In en rond het centrum zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden: parkeergarage Westluidensepoort, parkeerplaats de Oude Haven of de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 2.083,- per maand (€ 25.000,- per jaar) exclusief BTW
– normale huurprijs van € 25.000,- per jaar
– 1e jaar een huurkorting van € 10.000,- per jaar
– 2e jaar een huurkorting van € 5.000,- per jaar
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

Huurovereenkomst conform ROZ model

– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 146m2
  • Vloeroppervlakte: 124m2
  • Bouwjaar: 1953
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring