img description

Tiel Waterstraat 82

€ 4166 p.m.

Omschrijving

Deze ruime winkelruimte is op zoek naar een nieuwe huurder!

De winkelruimte ligt aan de Waterstraat in het centrum van Tiel. De Waterstraat is een drukke en levendige straat en kent een grote diversiteit van bedrijven als b.v. Daan Dansen, kruitvat, Pearle, Hema, maar ook de lokale bakker, slager en kaaswinkel zijn aanwezig.

INDELING WINKELRUIMTE:

BEGANE GROND:
Entree naar de winkelruimte via openslaande deuren, royale winkelruimte met achterin de winkelruimte meerdere paskamers en de mogelijkheid om een extra opslagruimte te creëren.

1e VERDIEPING (tijdelijk):
Deze ruimte is tijdelijk te gebruiken en wordt niet mee verhuurd. Deze ruimte is geschikt voor de opslag van goederen, hier bevinden zich nu ook het toilet en de pantry. In de toekomst zal deze 1e verdieping worden verbouwd tot een appartement (met een eigen toegang). Vanaf dat moment zullen op de begane grond een toilet en pantry gerealiseerd worden.

2e VERDIEPING (tijdelijk):
Deze ruimte is tijdelijk te gebruiken en wordt niet mee verhuurd. Deze ruimte is geschikt voor de opslag van goederen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte circa 255m² v.v.o
– verkoop vloeroppervlak circa 245m²
– frontbreedte circa 7.60 m
– Welstandsklasse A1

BESTEMMING:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed te noemen. Door de ligging ten opzichte van het Station is de winkelruimte uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer is de winkelruimte goed te bereiken doordat er voldoende parkeergelegenheid is rondom het centrum. Tot 11 uur is het mogelijk om te laden/lossen voor de deur. Doordat er een achteringang is kan bevoorrading ook via de achtergelegen straat (de Oliemolenwal).

HUURPRIJS / HUURPERIODE:
– huurprijs € 4.166,66 per maand exclusief btw
– huurperiode in overleg
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met omzetbelasting

Heeft dit uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 255m2
  • Bouwjaar: 1948
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring