img description

Tiel Waterstraat 82 - 84

€ 935.000 k.k.

Omschrijving

ONTWIKKELAARS OPGELET!

Bent u op zoek naar een interessante ontwikkelingsmogelijkheid? Dan is dit wellicht iets voor u. Twee naast elkaar gelegen winkelpanden op een A1 locatie met op de verdiepingen alle ruimte voor het realiseren van appartementen!

INDELING:
Het geheel (circa 578 m²) bestaat uit 2 naast elkaar gelegen objecten. De winkelruimte van de Waterstraat 82 is op dit moment op tijdelijke basis verhuurd aan een kledingwinkel.

Groot voordeel, de Waterstraat 82 loopt aan de achterzijde door tot de Oliemolenwal, het is daarmee mogelijk daar een aparte entree te creëren voor de woonruimtes.

Waterstraat 82:
begane grond: 283 m²
1e verdieping: 86 m²
2e verdieping: 83 m²

Waterstraat 84
begane grond: 80 m²
1e verdieping: 47 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed dankzij de ligging in het centrum van Tiel. Vlakbij ligt het treinstation, daardoor is de winkelruimte uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer is de winkelruimte goed te bereiken doordat er voldoende parkeergelegenheid is rondom het centrum.
Daarnaast is het tot 11 uur mogelijk om te laden/lossen voor de deur en via de achteringang kan bevoorrading ook via de achtergelegen straat (de Oliemolenwal) plaatsvinden.

LIGGING:
De winkelruimte ligt aan de Waterstraat in het centrum van Tiel. De Waterstraat is een drukke en levendige straat en kent een grote diversiteit van bedrijven: diverse kleding- en schoenenwinkels, maar ook onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas en dienstverlening zoals de ANWB.

Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit.

Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INTERESSE?
Heeft dit object uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 578m2
  • Bouwjaar: 1948
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring