Waterstraat 84 Tiel

Winkelruimte

18 april 2021

Te huur
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/73912421.mp4 exists

Specificaties

Huurprijs: € 1.200 p.m.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Midden in de druktste winkelstraat van Tiel gelegen winkelruimte met een metrage van circa 78 m². De ruimte is voorzien van elektrisch bedienbare roldeur, plavuizen vloer, enkele paskamers en een keuken/berging.

De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en is omringd door diverse bekende namen als Bakkerij Bart en WE fashion. Door het hoge passantenaantal in dit deel van de stad zal een grote firma alsmede een startende ondernemer hier snel zijn weg kunnen vinden.

Indeling winkelruimte:
directe entree naar de winkelruimte, keuken/berging voorzien van keukenblok.

Algemene informatie:
– oppervlakte begane grond circa 78 m² b.v.o.
– frontbreedte circa 4 meter

Bestemmingsplan:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

Parkeren: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan de vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van Tiel. ca. € 275,15 per jaar – € 600,95 per jaar (2021), afhankelijk van de gekozen locatie. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente.

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Huurprijs en huurperiode:
– huurprijs € 1.200,- per maand
– huurperiode vijf jaar met tweemaal vijf optiejaren
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

Opleveringsniveau:
– gelegen in dé winkelstraat van Tiel
– elektrisch bedienbare roldeur
– casco oplevering
– aanvaarding in overleg mogelijk

Locatie:

Waterstraat 84
4001 AR Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij