img description

Tiel Waterstraat 84 - .

€ 1250 p.m.

Omschrijving

Midden in de drukste winkelstraat van Tiel gelegen winkelruimte met een metrage van circa 78 m². De ruimte is voorzien van elektrisch bedienbare roldeur, plavuizen vloer en een keuken/berging.

De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en is omringd door diverse bekende namen als Bakkerij Bart en WE fashion. Door het hoge passantenaantal in dit deel van de stad zal een grote firma alsmede een startende ondernemer hier snel zijn weg kunnen vinden.

Indeling winkelruimte:
directe entree naar de winkelruimte, keuken/berging voorzien van keukenblok.

Algemene informatie:
– oppervlakte begane grond circa 78 m² b.v.o.
– frontbreedte circa 4 meter

Bestemmingsplan:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

Parkeren: parkeren voor bezoekers is mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Huurprijs en huurperiode:
– huurprijs € 1.500,- per maand
– huurperiode vijf jaar met tweemaal vijf optiejaren
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

Opleveringsniveau:
– gelegen in dé winkelstraat van Tiel
– elektrisch bedienbare roldeur
– casco oplevering
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 78m2
  • Bouwjaar: 1981
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring