img description

Tiel Waterstraat 97

€ 2750 p.m.

Omschrijving

MOOIE, BREDE WINKELRUIMTE

Een brede winkelruimte en grote opslagkelder in de Waterstraat in de binnenstad van Tiel op een A1 locatie en met een hoge passantenstroom. Het pand wordt omringd door diverse winkels als bakkerij Bouman, Mediq apotheek, de zeeman en Oostendorp. Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio, maar heeft ook vele diverse evenementen (waaronder Appelpop en Fruitcorso) die elk jaar weer vele bezoekers trekken!

LET OP: Wist u dat er een premie tot wel € 20.000,- beschikbaar is vanuit de gemeente Tiel om uw bedrijf in Tiel te vestigen? Deze aantrekkelijke subsidie maakt het nog interessanter om voor Tiel te kiezen als uw (nieuwe) vestigingsplaats. Meer informatie over deze regeling vindt u op onze website onder nieuwsberichten (1 juli 2024). En neem gerust contact op met ons kantoor om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw verhuizing naar of binnen Tiel.

INDELING:
BEGANE GROND: Royale en lichte entree naar de winkelruimte met aan de zijkant de toegang naar de kelder en een kantoor/kantine ruimte.

KELDER: Ruime kelder voor opslag.

AFWERKING:
De winkelruimte is onder andere uitgevoerd met een plavuizen vloer, indeling met keukentje en toilet, systeemplafonds met verlichting en een automatische dubbele deur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte circa 150 m² v.v.o
– kelder circa 104 m²
– frontbreedte van circa 10 meter
– de winkelruimte heeft een energielabel A++ geldig tot 28-11-2032

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele (auto)minuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 (auto)minuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS-station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS / HUURPERIODE:
– huurprijs € 2.750,- per maand exclusief btw
– huurperiode van 5 jaar
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– aanvaarding in overleg

Wilt u deze winkelruimte bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor via 0344-673567 of info@rozenhage.nl om een afspraak in te plannen.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 197m2
  • Vloeroppervlakte: 254m2
  • Bouwjaar: 1950
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring