Waterstraat 99 Tiel

Winkelruimte

23 januari 2022

Specificaties

Huurprijs: € 2.500 p.m.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op centrale locatie met hoog passantenaantal gelegen stoer winkelpand. De winkelruimte is gelegen aan het einde van de Waterstraat, onder andere direct nabij Zeeman, Oostendorp, SNS Bank en Bakker Bart. De totale opp. van de winkelruimte bedraagt ca. 113 m² v.v.o., de magazijn- en dagverblijfruimte meet circa 87 m² v.v.o. en bevindt zich op de eerste en tweede etage. De ruimte is gelegen in de binnenstad met diverse parkeermogelijkheden in de directe nabijheid. De ruimte is beschikbaar gekomen door de geplande verhuizing van Lakeside.

Bestemming: De bestemming ter plaatse is winkelgebied.

Indeling: Brede glas pui, met dubbele deur, totale breedte is 5,7 meter, stoere grotendeels 6 meter hoge winkelruimte van circa 113 m² v.v.o., eerste verdieping met dagverblijf met keuken en toilet van totaal circa 41 m² v.v.o. en tweede verdieping ten behoeve van opslagruimte van circa 46 m² v.v.o.. Totaal groot 200 m² v.v.o.

Afwerking: De winkelvloer is geheel uitgevoerd met een gladde vloer en kent een ‘strakke en stoere’ uitstraling.

Parkeren: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein. 

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid.  Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken. 

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurcondities: Huurprijs winkel op jaarbasis € 36.000,- excl. BTW, huurbetaling per maand vooruit. Omzethuur bespreekbaar.

Indexering: Jaarlijks, conform het maandindexcijfer volgens de CPI reeks alle huishoudens (2015 = 100).

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

Waterstraat 99
4001 AN Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij