zichtlocatie bedrijventerrein Kellen TE KOOP: bedrijfsunits in Tiel (nieuwbouw)

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsunit (vanaf 156 m²) die u geheel naar eigen wens kunt inrichten op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein Kellen in Tiel? Dan is dit schitterende nieuwbouwproject "De Uitvinder" iets voor u. Het project bestaat uit 44 units die elk voorzien zijn van minimaal 2 parkeerplaatsen.

Dan is dit schitterende nieuwbouwproject "De Uitvinder" iets voor u. Het project bestaat uit 44 units die elk voorzien zijn van minimaal 2 parkeerplaatsen. De units worden aangeboden vanaf € 189.500,- excl. BTW en vrij op naam. De bouw start dit najaar en de oplevering staat in het 3e kwartaal van 2024 gepland.

Gelegen op een prachtige zichtlocatie kunnen wij dit schitterende nieuwbouwproject ”De Uitvinder” in Tiel aanbieden! Het project wordt gebouwd op het bedrijventerrein ”Kellen”. Het project kenmerkt zich door een fraaie architectuur. Het gehele project bestaat uit 44 units welke allen zijn voorzien van minimaal 2 parkeerplaatsen. Dit prachtige ontwerp van architect Jerry Ruijs zal zeker opvallen aan deze voor Tiel zeer bekende straat. De bestemming kent vele mogelijkheden. Laat u vooral informeren of het door u gewenste gebruik op deze locatie mogelijk is.

✅ perfect bereikbaar
✅ gelegen op zichtlocatie
✅ fraaie architectuur
✅ voldoende parkeergelegenheid
✅ goede isolatiewaarde
✅ uitstekend materiaalgebruik

BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW “DE UITVINDER”:
Door de zeer aansprekende en bijzondere architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, verzekerd u zich van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein ”Kellen” en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Het project heeft voor iedere unit voldoende parkeerplaatsen, minimaal 2 stuks bij iedere unit. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

CASCO OPLEVERING:
Alle units worden casco opgeleverd. De NEN regelgeving aangaande NEN 3140 (Elektra) en NEN 2650 (Rookmelders) zijn niet van toepassing.

NUTSVOORZIENINGEN:
Elke unit wordt voorzien van een meterkast met aansluitpunten voor water en elektriciteit. U kiest zelf voor de leverancier van deze nutsvoorzieningen. De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3×25 ampère (meter). De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. Vanaf de meters is de inpandige installatie voor de koper. Dit geld ook voor het slaan van een eventuele aardepen. De riolering is aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. Deze bevindt zich onder de begane grondvloer en komt naar binnen nabij de trap naast de meterkast. De units worde niet voorzien van een gasaansluiting.

BUITENTERREIN:
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden machinaal bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater. De bij de units behorende parkeerplaatsen hebben een eigen aanduiding met huisnummers in de parkeerplaats. De parkeerplaatsen tegen de zijkant van het perceel met de nummers 45 t/m 80 en 114 t/m 150 zullen worden voorzien van een varkensrug.

BUITENVERLICHTING:
Iedere bedrijfsruime zal worden uitgevoerd met een buitenlamp welke wordt aangesloten op de meterkast van de VvE. Deze meterkast is opgenomen in bedrijfsruimte met unitnummer 23. De kosten van energie voor deze buitenlampen zal worden betaald uit de bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren.

GEVELS:
De gevels worden uitgevoerd in goed geïsoleerde sandwichelementen (Rc-waarde 4,5) met aluminium kozijnen en isolerend glas (HR++). Tussen sommige ramen wordt op een aantal plekken aluminium profielbeplating aangebracht. Standaard worden de bedrijfsruimten voorzien van een overheaddeur met een vrije hoogte van 3,50 meter en 4,00 meter breed. Naast de overheaddeur is een aparte toegangsdeur aanwezig. Op de verdieping zijn raampartijen waarvan op de tekening zijn aangegeven de kozijnen met draai-, kiepramen en valramen.

FUNDERING:
De fundering van de bedrijfsunits wordt uitgevoerd in beton. De zwaarte van de fundering is afhankelijk van de plaatselijk toegestane gronddruk welke wordt bepaald aan de hand van een sonderingsrapport en constructieberekeningen.

AANKOOP BEDRIJFSUNIT:
De bedrijfsunits worden allemaal verkocht als een onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. De weg tussen de units wordt eigendom van de VvE.

KOOPSOM VRIJ OP NAAM (V.O.N.)
De koopsom van de unit is vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hierna genoemde kosten, die met het verwerven van een unit gemoeid zijn, in de koopsom zijn begrepen.
– Grondkosten
– Bouwkosten
– Architecten-, constructeurshonorarium en overige adviseurs
– Notarishonorarium i.v.m. transportakte
– Makelaarscourtage & verkoopkosten
– Gemeenteleges
– Kadastrale inmeten (kadastraal recht)
– Bouwvergunning (leges en inritvergunning)
– Aansluitkosten voor de levering van water-, riool- en elektriciteit op het openbare leidingnetwerk
– De kosten van verbruik van water en elektriciteit tot de dag van oplevering
– Verzekering tijdens de bouw

De met de financiering van uw unit verband houdende kosten zijn niet in de koop- aannemingsovereenkomst begrepen. Deze kosten zijn:
– Notariskosten inzake de hypotheekakte
– Advieskosten van uw financieel tussenpersoon
– Rentekosten

MEER WETEN?
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl.
Voor meer informatie klik hier: Morsestraat 38 in Tiel
#nieuwbouw #bedrijfsunit #tiel #uitvinder #kellen