Digitaal ondertekenen

Voor het ondertekenen van overeenkomsten maken wij gebruik van digitaal ondertekenen. Dit is makkelijk, milieuvriendelijk, rechtsgeldig en snel! Binnen twee minuten kan een document getekend worden.

Waar gebruiken wij het digitale ondertekenen voor?

Wij maken veel overeenkomsten die ondertekend moeten worden. Dit kan gaan over een huur- of koopcontract maar ook het geven van een verkoop/verhuur of taxatie opdracht wordt ondertekend. Hiervoor kunnen we het digitale ondertekenen dus allemaal voor inzetten. Voordat er ondertekend wordt nemen we uiteraard eerst even contact met u op.

Digitiaal ondertekenen via Ondertekenen.nl

Wij hebben gekozen voor de website Ondertekenen.nl. Dit is in Nederland een grote en betrouwbare speler op het gebied van digitaal ondertekenen en onderdeel van Evidos. Evidos is hét internationale online cloud platform voor digitale bewijskracht en marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale handtekeningen en digitaal identificeren.

Hoe werkt Ondertekenen.nl?

Elke overeenkomst wordt eerst persoonlijk afgestemd met alle betrokkenen. Per mail wordt eerst een concept-versie en vervolgens een definitieve versie gedeeld. Wanneer de overeenkomst akkoord is, wordt het proces om digitaal te ondertekenen pas opgestart.

  • U ontvangt een e-mail van Signhost met daarin een link.
  • Via deze link kunt u het document eerst helemaal doornemen.
  • Wanneer de inhoud akkoord is, dan kunt u hier tekenen. Dit kost u circa 2 minuten.
  • Als u heeft getekend, wordt het document automatisch doorgestuurd naar de volgende persoon die mag ondertekenen.
  • Wanneer iedereen getekend heeft, krijgt u bericht dat u het document kunt downloaden en ontvangt u een transactiebewijs.
  • Uiteraard ontvangt u van ons per e-mail de digitaal getekende overeenkomst.

Nog geen e-mail met link ontvangen?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u nog geen e-mail met de link heeft ontvangen:

  • De persoon of personen die voor u moeten tekenen hebben het document nog niet getekend. Pas als zij ondertekend hebben, wordt de mail naar u doorgestuurd.
  • De uitnodiging om te ondertekenen is in uw spam terecht gekomen.  Controleer dus altijd uw spam (junkmail of ongewenste mailbox)!
  • Heeft u twijfels en duurt het te lang, neem dan contact met ons op.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl.