Tiel werkt hard aan opknappen binnenstad Flinke subsidie voor winkels die naar Tiel komen!

Tiel werkt hard aan het opknappen van de binnenstad. De gemeente wil hier graag aan bijdragen. Daarom is de subsidieregeling aangepast. Deze biedt nu nog meer kansen voor ondernemers die zich in de binnenstad van Tiel willen vestigen.

Tiel is hard bezig met het opknappen van de binnenstad. Hier hoort ook een mooi en veelzijdig winkelaanbod bij. Om dit te bereiken, is de subsidieregeling vernieuwd. Dit betekent dat niet alleen ondernemers die zich verplaatsen in de binnenstad van Tiel, maar ook nieuwe ondernemers aanspraak kunnen maken op de subsidie. Goed nieuws dus!

De subsidieregeling biedt verschillende mogelijkheden:

  • De advieskosten om te onderzoeken of het plan haalbaar is (tot een bedrag van maximaal € 3.000,-)
  • De (verhuis)kosten om een onderneming in een hoofdwinkelstraat of in een aanloopstraat te vestigen (tot een bedrag van maximaal € 20.000,-)
  • De kosten om etalage of ruiten van leegstaande panden te verfraaien met passende bestickering (tot een bedrag van maximaal € 2.000,-)

Er zijn wel voorwaarden en termijnen waar aanvragen aan moeten voldoende. De exacte informatie is te vinden op de website van de Gemeente.

Overweegt u zich in de binnenstad van Tiel te gaan vestigen? Dan denken onze makelaars graag met u mee om het pand te vinden dat het beste bij uw plannen past! Neem vrijblijvend contact met ons op via 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl.