jubileum Jan Pieter van Woerekom 25 jaar beëdigd makelaar & taxateur

Een bijzondere mijlpaal! Afgelopen vrijdag heeft onze makelaar & taxateur Jan Pieter van Woerekom het makelaarsstafje van de NVM uitgereikt gekregen van Aad Dekker omdat hij 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. Wij hebben dit gevierd met onze relaties, leveranciers, medewerkers, oud-medewerkers en familie bij Brasserie Poelzicht.

Op 12 november 1997 is Jan Pieter van Woerekom door de rechtbank in Zwolle beëindigd als makelaar in roerende goederen. Dit betekent dat hij inmiddels 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. Een hele bijzondere prestatie aldus de NVM (de grootste makelaarsorganisatie van Nederland). De NVM heeft aan de titel “makelaar” altijd veel belang gehecht en kent strenge en strakke regels en procedures voor haar leden. Het is dan ook een prestatie en een eer om 25 jaar beëdigd makelaar te zijn. Daarom overhandigt de NVM aan leden die deze mijlpaal bereiken het makelaarsstafje. Jan Pieter heeft dit stafje en de bijbehorende oorkondes tijdens een feestelijke bijeenkomst afgelopen vrijdag ook in ontvangst mogen nemen van een delegatie van de NVM.

Bijna 25 jaar actief in de Betuwe!

En Jan Pieter is niet alleen 25 jaar makelaar en taxateur, hij is inmiddels ook bijna net zo lang actief in Tiel en de Betuwe. Hij is gestart als directeur bij de vestiging van Schoeman Makelaars in Tiel. Vlak daarna heeft hij dit kantoor overgenomen en is verder gegaan onder de naam “Rozenhage Makelaardij”. De bedrijfsnaam is gebaseerd op de naam van het toenmalige kantoorgebouw “Rozenhage” aan de Stationsstraat 23 in Tiel. Rozenhage Makelaardij is daarmee als kantoor al bijna 50 actief is in Tiel en wijde omstreken.

Focus op zakelijke markt

Hoewel Rozenhage Makelaardij zich jarenlang op woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij én taxaties heeft gericht, heeft het hart van Jan Pieter altijd bij de zakelijke markt gelegen. Jan Pieter heeft dankzij deze focus een enorm netwerk opgebouwd van bedrijven en ondernemers in de regio dat hij graag inzet voor zijn opdrachtgevers. Hij kent de omgeving als zijn broekzak en weet waar hij over praat. Hij heeft altijd de laatste informatie over bedrijfspanden, wensen van verkopers, verhuurders en zoekers. Deze kennis helpt bij het vinden van de juiste match voor zijn klanten. Sinds 2020 richt Rozenhage Makelaardij zich volledig op de zakelijke markt. Het huidige team bestaat uit vijf personen die zich kenmerken door een persoonlijke en realistische aanpak.

Actief in regio

Jan Pieter heeft zich altijd op allerlei fronten ingezet voor de regio. Hij heeft verschillende (bestuurs)functies vervuld binnen Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT) en Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Tiel waarmee hij zich inzet om de krachten van bedrijven in de regio te bundelen. Ook heeft hij samen met andere ondernemers Bouwsociëteit Rivierenland opgericht. dit is een netwerk om de ondernemersgeest en het samenspel in de bouwsector in de regio Rivierenland te bevorderen.

Een bevlogen makelaar & taxateur

Kortom, al 25 jaar een bevlogen makelaar en taxateur die zich op allerlei vlakken inzet om de regio mooier te maken! Wilt u kennismaken met zijn aanpak, neem dan contact met ons op via: 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl.