NVM bestaat 125 jaar De toegevoegde waarde van een NVM makelaar

Op 21 september vierde de NVM haar 125-jarig bestaan! En als kers op de taart heeft de NVM het predicaat Koninklijk ontvangen. Onze makelaar-taxateur Jan Pieter vertelt namens provincie Gelderland welke toegevoegde waarde de NVM ons kantoor biedt en hoe hij de toekomst ziet.

Op 21 september vierde de NVM haar  125-jarig bestaan! Wat op 28 juli 1898 begon als Nederlandse Bond voor Makelaars in Onroerende Goederen, met elf aangesloten makelaars, is uitgegroeid tot een coöperatieve vereniging met maar liefst 4400 aangesloten leden die vertegenwoordigd worden in de vakgroepen Wonen, Agrarisch & Landelijk en Business. Dit jubileum markeert een reis vol prestaties, innovatie en toewijding aan de vastgoedsector in ons land.

Als kers op de taart heeft de NVM het predicaat Koninklijk ontvangen. Deze bijzondere onderscheiding werd door de heer mr. Hans Oosters, Commissaris van de Koning in Utrecht uitgereikt. Het predicaat Koninklijk is ingesteld door Koning Lodewijk Napoleon in 1806. Zijne Majesteit de Koning heeft het predicaat Koninklijk toegekend aan de NVM vanwege de vooraanstaande plaats die de NVM inneemt in haar vakgebied en de samenleving.

Als onderdeel van alle jubileumactiviteiten is in elke provincie een NVM makelaar- en/of taxateur geïnterviewd. Onze makelaar & taxateur Jan Pieter van Woerekom had de eer om de provincie Gelderland te vertegenwoordigen.

Kijk hier het interview terug waarin Jan Pieter vertelt over de redenen waarom ons kantoor lid is van de NVM en de toekomstverwachting voor de makelaar-taxateur, vastgoedprofessional en de NVM: video NVM 125 – Gelderland