Grotebrugse Grintweg 50 in Tiel Wij zijn verhuisd!

Op 23 juni 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan Grotebrugse Grintweg 50 in Tiel. Een mooi pand met een rijke historie op een fijne, centrale plaats in Tiel.

Een rijke historie want wie Tiel zegt, zegt Flipje en wie Flipje zegt, zegt Tiel. En laat ons kantoor nu gevestigd zijn in de voormalige directeurswoning van jamfabriek “De Betuwe”.

De jamfabriek is in 1885 ontstaan als “Nederlandsche Fabriek van Verduurzaamde Vruchten Maatschappij de Betuwe Tiel”. Inmiddels staan er woningen op het voormalige fabrieksterrein. En enkele karakterstieke (delen van) gebouwen zijn behouden gebleven waaronder de voorgevel van de voormalige fabriek en de directeurswoning.

Inmiddels is de directeurswoning meerdere malen verbouwd en uitgebreid. Nu biedt het gebouw onderdak aan ons kantoor op de begane grond, verschillende bedrijven op de 1e verdieping en een appartement op de 2e verdieping.

Na enkele weken verbouwen en opknappen, waarbij veel aandacht is besteed aan de duurzaamheid van het pand, is het kantoor nu helemaal klaar voor gebruik. Er zijn heerlijke, lichte werkplekken gecreëerd die uitkijken over de mooie groene tuin.

Bent u benieuwd hoe het is geworden? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!